Om oss

Om Nordicink

 

Forgjengeren til Nordicink, PRINT IT, ble grunnlagt i 1998 som et skoleprosjekt i forbindelse med ungt entreprenørskap (http://www.ungforetagsamhet.se). Grunnleggerene var Marcus Thomasson, Marcello Vega og Kristian Magnusson. Forretningsideen var å selge refill til blekkpatroner.

Selskapet mottok en pris i 1999 som ”Bästa UF företag” og produkt i Kronoberg län. Selskapet ble også hedret av daværende Industriforbundet (Svensk Näringsliv) ”Miljöpris för Ung företagsamhet.”

I 2000 ble selskapet omdannet til et aksjeselskap heleid av Marcus Thomasson.

År 2000-2006 drev Marcus Thomasson selskapet alene. Selskapet hadde ved utgangen av 2006 om lag 32 000 kunder og en omsetning på rundt 8 millioner per år. Selskapet har i perioden mottatt en rekke priser for sine produkter og lave priser i b.la avisene Alt om PC, Aftonbladet og TV-program PLUS SVT.

I 2007 kjøpte PRINT IT AB av JS DATA AB, som eies av Marcus Thomasson, Sara Jonsson, Robert Surbevski og Calle Johansson.

Våren 2010 har selskapet ca 85 000 kunder i Sverige og antallet fornøyde kunder fortsetter å øke hver måned.

I 2011 ble Nordicink tildelt priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Vi takker alle våre kunder for de fine anmeldelsene.
Samme år inngikk Nordicink i gruppen Nordic E-commerce Group, der butikken www.nordicfeel.no også er inkludert.


I 2012-2016 ble Nordicink belønnet igjen med priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Nordicink har i dag over 400 000 fornøyde kunder. Flere og flere forhandlere vil finne Nordicinks gunstige priser helt fantastiske, og holder seg som kunde hos oss. Utvalget av kompatible patroner med merket Nordicink øker sammen med utvalget av kompatible premium produkter av merket Optimum. Nordicink har over 3000 varer på lager og mer enn 18.000 produkter som kan bestilles fra vår leverandør. Nordicink`s mål er å tilby raske leveranser, et bredt utvalg av kompatible og originale produkter og tilby våre kunder lave priser.

Nordicink AB
Box 230 27
750 23 Uppsala
Sverige

E-post: info@nordicink.no
Org.nummer: 556712-5777 
 

 

Nordicink - Laveste pris på blekkpatroner og lasertoner!

Nordicink begynte å selge blekkpatroner og lasertonere på nettet allerede i 1998. Nordicink har blekkpatroner, lasertoner, toner og fargepatroner til alle skrivere på markedet. Vi tilbyr både originale og kompatible blekkpatroner til alle store skrivermerker som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flere. Vi har også lasertoner (toner) for alle behov, fra hjemmekontoret til de største foretakskjedene. Også for lasertoner tilbyr vi forbruk til alle store skriverprodusenter og skrivermerker som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flere. Vårt mål er alltid å tilby de absolutt beste prisene på markedet, både på blekkpatroner, toner, lasertoner samt kontormateriell. .

Nordicink har vunnet utmerkelsen Årets e-handel innen kategorien blekkpatroner og lasertoner tre år på rad. Dette borger for den beste kundeservicen, den beste kvaliteten og den beste prisen i bransjen. Kvaliteten på våre blekkpatroner og lasertonere er den høyeste som er mulig å finne på markedet, og for oss kommer alltid kvaliteten først. Så begynn å spare penger på innkjøpene dine av blekkpatroner og lasertonere allerede i dag. Velkommen som kunde hos Nordicink!