• På nett siden 1999
3

Vår bedrift

Om Nordicink

 

Forgjengeren til Nordicink, PRINT IT, ble grunnlagt i 1998 som et skoleprosjekt i forbindelse med ungt entreprenørskap (http://www.ungforetagsamhet.se). Grunnleggerene var Marcus Thomasson, Marcello Vega og Kristian Magnusson. Forretningsideen var å selge refill til blekkpatroner.

Selskapet mottok en pris i 1999 som ”Bästa UF företag” og produkt i Kronoberg län. Selskapet ble også hedret av daværende Industriforbundet (Svensk Näringsliv) ”Miljöpris för Ung företagsamhet.”

I 2000 ble selskapet omdannet til et aksjeselskap heleid av Marcus Thomasson.

År 2000-2006 drev Marcus Thomasson selskapet alene. Selskapet hadde ved utgangen av 2006 om lag 32 000 kunder og en omsetning på rundt 8 millioner per år. Selskapet har i perioden mottatt en rekke priser for sine produkter og lave priser i b.la avisene Alt om PC, Aftonbladet og TV-program PLUS SVT.

I 2007 kjøpte PRINT IT AB av JS DATA AB, som eies av Marcus Thomasson, Sara Jonsson, Robert Surbevski og Calle Johansson.

Våren 2010 har selskapet ca 85 000 kunder i Sverige og antallet fornøyde kunder fortsetter å øke hver måned.

I 2011 ble Nordicink tildelt priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Vi takker alle våre kunder for de fine anmeldelsene.
Samme år inngikk Nordicink i gruppen Nordic E-commerce Group, der butikken www.nordicfeel.no også er inkludert.


I 2012-2016 ble Nordicink belønnet igjen med priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Nordicink har i dag over 400 000 fornøyde kunder. Flere og flere forhandlere vil finne Nordicinks gunstige priser helt fantastiske, og holder seg som kunde hos oss. Utvalget av kompatible patroner med merket Nordicink øker sammen med utvalget av kompatible premium produkter av merket Optimum. Nordicink har over 3000 varer på lager og mer enn 18.000 produkter som kan bestilles fra vår leverandør. Nordicink`s mål er å tilby raske leveranser, et bredt utvalg av kompatible og originale produkter og tilby våre kunder lave priser.

Nordicink AB
Box 230 27
750 23 Uppsala
Sverige

E-post: info@nordicink.no
Org.nummer: 556712-5777 
 

 

+ Les mer
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekkpatroner og toner3D-printerKontorElektronikkLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROX3D-printere og tilbehørFilamentResin3D-printerTilbehør 3D-printerPLA-filamentPETG-filamentABS-filamentNylonfilamentTrefilamentPP-filamentFLEX-filamentPLA PRO-/PLA+-filamentPVA HT-filamentUV-resinWater Washable ResinKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdErgonomiBlokk og papirLamineringKonvolutter og emballasjeMapperEtiketter og merkebåndPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterDatarengjøringBlanketterMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirLaserskriverEtikettskrivereDesinfeksjonOppvaskHygienepapirServeringLaptopstativTastatur og musSitteputer og fotstøtterPersonvern og sikkerhetAndre hjelpemidlerMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortTastaturHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereLadekabel elbilLyskilderØvrige lamperUtebelysningInnendørs belysningLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerArbeidsbelysningSykkellysSolcellebelysningLysløkkerFasadebelysningHagebelysningTakbelysning