• På nett siden 1999
  • Rask levering
2

Lyspærer

Det finnes lyspærer i mange varianter, og det kan være vanskelig å vite hva du skal velge. Vi har derfor utviklet et filter som gjør det lettere å finne den rette. Hvilken pære trenger du i dag? I vårt sortiment finner du alt fra lysrør, glødepærer og halogenpærer til LED-pærer og kompaktlysrør. Klikk deg inn i kategorien som passer best, så ser du filteret og kan søke etter pærene du trenger.

Belysning

Hvem har ikke opplevd at lyspærene går, gjerne flere samtidig mens det er tomt i skapet? Ble det plutselig mørkt hjemme hos deg også? Dette problemet kan du unngå i framtiden med å bestille lyspærer fra os. Det finnes uttallige typer lyspærer å velge mellom, man kan få alt fra gammeldagse glødepærer til sparepærer og moderne LED-pærer. Bestill det du trenger av LED-pærer i dag til en hyggelig pris. Du finner det du trenger av belysning her hos os. Vi har både spesiallamper som akvarielamper og vanlige glødepærer og lysrør. God og riktig belysning gir gode arbeidsforhold på kontoret, og gir god stemning hjemme. Med det gode utvalget du finner hos os skulle det være mulig å finne gode løsninger for rett belysning til de fleste lamper, rom og formål. På badet trenger du godt og klart lys til for eksempel barbering og makeup, på kjøkkenet trenger vi godt arbeidslys med riktig fargetemperatur for å kunne lage mat på en bra og effektiv måte. Ingen ting er verre enn et skarpt lys i taket på soverommet, så her kan du for eksempel ha LED-lys med dimmefunksjon og skape en god og rolig stemning som du kan våkne til. På arbeidsrommet eller kontoret må du passe på at du ikke blir blendet eller får gjenskinn fra vindu eller lamper på pc-skjermen. Det fås også spesielle lamper for utendørsbruk, med praktisk engergisparende lyssensor slik at lampen skrur av og på seg selv. Halogenlyspærer ga en stor forbedring av brennetid da de kom, men de moderne LED-lampene er meget økonomiske i bruk med en brennetid på opp til 30 ganger mer enn gammeldags glødepærer.

Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekkpatroner og tonerKontorElektronikkLyspærerBlekk og tonerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperEtiketter og merkebåndPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringBlanketterMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapir3D-printerEtikettskrivereServeringOppvaskHygienepapirDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortTastaturHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereLyskilderØvrige lamperLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerArbeidsbelysning