• På nett siden 1999
  • Rask levering
3

Elektronikk

Noen av tidenes beste oppfinnelser er elektroniske apparater. Hva hadde vi for eksempel gjort uten smarttelefonen? Her finner du alt du trenger av mobiltilbehør, kabler og hodetelefoner, slik at du kan få mest mulig ut av livet. Vi har både in-ear- og on-ear-høretelefoner fra kjente merker som Champion, DeFunc og Koss. Hvis du trenger datatilbehør som en trådløs mus eller en dataveske, har du kommet til rett sted. Suppler med ergonomiske hjelpemidler, som også gjør godt for kroppen.

Elektronikk til alle anledninger

Hos oss i Nordicink finner du mye elektronikk som vil hjelpe deg med å få orden på livet. I vårt brede sortiment finner du mye smart tilbehør, for eksempel mobildeksler og ladere, flere ulike hodetelefoner, grenuttak, knappecellebatterier og standard AAA-batterier, Lightning-kabler og strømbanker. Hvis du ikke har oppdaget trådløse hodetelefoner, bør du definitivt prøve dem. De er svært praktiske når du trener eller er på farten og vil slippe forstyrrende ledninger. Velg mellom in-ear, on-ear og hodesett eller hodetelefoner til barn, som fås med innebygd volumbegrensning. Det finnes både trådløse hodetelefoner og varianter med ledning. Sørg også for å beskytte telefonen og nettbrettet med etui, deksel og skjermbeskytter. Vi har det populære tilbehøret fra alle de største produsentene, som Apple, Samsung, Deltaco og Belkin. Utviklingen innen elektronikk er imponerende. I stedet for å slite med en forstyrrende ledning har både trådløse og optiske datamus nå blitt det vanlige, og nå vil vi ikke være uten. Vi liker å ha mer plass i dataveskene til fleksible tastaturer og annet smart elektronikktilbehør. Husk å være snill mot deg selv, også når du sitter ved datamaskinen. Vi mye lurt verktøy og tilbehør til deg som er interessert i ergonomi. Prøv for eksempel en håndleddsstøtte eller en trådløs mus for å oppleve mindre smerte i kroppen. For deg som synes god ergonomi er spesielt viktig, anbefaler vi fantastiske Contour RollerMouse Pro3. Mer luksuriøst blir det ikke for oss kontorrotter!
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekkpatroner og tonerKontorElektronikkLyspærerBlekk og tonerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverKonferanseHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperEtiketter og merkebåndPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringBlanketterMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiFotopapirKopieringspapir3D-printerEtikettskrivereWhiteboardServeringOppvaskHygienepapirDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerMinnekortTastaturHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerRøykvarslereLyskilderSmarte hjemLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerAiram smart homePhilips HUE