Kontakt oss - Nordicink

Om du har spørsmål kan du sende en mail til info@nordicink.no. Vi svarer på dine spørsmål (med noen unntak) innen 48 timer på hverdager.

BESØKSADRESSE:
Säbygatan 6, 753 23 Uppsala, Sverige
Tel. +46470-625 45
Åpningstider: 9:00-16:00

Nordicink - Laveste pris på blekkpatroner og lasertoner!

Nordicink begynte å selge blekkpatroner og lasertonere på nettet allerede i 1998. Nordicink har blekkpatroner, lasertoner, toner og fargepatroner til alle skrivere på markedet. Vi tilbyr både originale og kompatible blekkpatroner til alle store skrivermerker som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flere. Vi har også lasertoner (toner) for alle behov, fra hjemmekontoret til de største foretakskjedene. Også for lasertoner tilbyr vi forbruk til alle store skriverprodusenter og skrivermerker som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flere. Vårt mål er alltid å tilby de absolutt beste prisene på markedet, både på blekkpatroner, toner, lasertoner samt kontormateriell. .

Nordicink har vunnet utmerkelsen Årets e-handel innen kategorien blekkpatroner og lasertoner tre år på rad. Dette borger for den beste kundeservicen, den beste kvaliteten og den beste prisen i bransjen. Kvaliteten på våre blekkpatroner og lasertonere er den høyeste som er mulig å finne på markedet, og for oss kommer alltid kvaliteten først. Så begynn å spare penger på innkjøpene dine av blekkpatroner og lasertonere allerede i dag. Velkommen som kunde hos Nordicink!