3 års garanti

Gjelder alle vår egne blekkpatroner, toner og lasertoner.

Hurtig levering

Bestillinger med kun lagervarer lagt innen kl 17:00 sendes samme dag.

Egen konto

Dine favorittartikler og tidligere kjøp samlet på en plass.


Betal ikke mer enn hva du trenger!

Hos Nordicink handler du blekkpatroner, toner, kontorrekvisita og lasertoner til virkelig lave priser. Det går raskt og er både trygt og enkelt. Du velger hvilken betalingsmåte som passer deg best: faktura, kredittkort, direkt betaling eller delbetaling.

Er du en ny kunde kan du bestille en kompatibel blekkpatron gratis. Dette gjelder kun utvalgte skrivermodeller.


 

Vanlige spørsmål

Jeg finner ikke skriveren min.

Hvis du ikke finner skriveren din, kan du bruke søkefeltet på hjemmesiden. Øverst på siden er det et søkefelt der du kan skrive inn modellen til skriveren, for eksempel Pixma iP5300 eller Photosmart 7850. Når du klikker på Søk vises skrivere som svarer til ditt søkeord. Finner du fremdeles ikke frem til din skrivere kan du sende en forespørsmål til oss ved å klikke på Kundeservice fra menyen øverst ovenfor søkfeltet, og deretter Kontakt oss.

Hva er et originalprodukt?

Et originalprodukt er et merkes produkt som er laget av en såkalt OEM (Original Equipment Manufacturer). Eksempler på OEM-produsenter er Canon, Epson, Brother, Samsung, HP (Hewlett-Packard) og Lexmark. Kort fortalt, de selskaper som utvikler og selger selv skrivere er et OEM-selskap og alle deres produkter er originale / OEM-produkter. Det er OEM som setter standard for sine produkter og spesifiserer krav til kvalitet og pålitelighet.

Hva er et kompatibelt produkt?

Et kompatibel produkt er en nyprodusert eller et etterfylt produkt designet for å erstatte et OEM-produkt. Reproduserte produkter er tomme blekkpatroner og laser tonerkassetter som er samlet inn, renovert, etterfylt og kvalitetssikres. Disse produktene er et godt miljøvalg og reduserer da belastningen på miljøet. Kompatible produkter er spesielt produsert for å møte eller overgå den høye standarden for kvalitet og pålitelighet satt av OEM (Original Equipment Manufacturer). Ordet kompatibel betyr egentlig at produktet er et alternativ til en ofte kostbar OEM produkt. Ifølge Konkurransetilsynets mål, 251:2003, gjelder din garanti selv om du bruker kompatible produkter.

Hvorfor indikerer skriveren at patronen ikke er full, selv om jeg satt i en ny patron?

Patronene som er etterfylt har en patentbeskyttelse som ikke lar sine deler nytillverkes. Dette gjelder også brikken (chipen) som holder styr på blekknivået. Derfor viser de etterfylte patronene ofte ikke fullt blekknivå, selv om de er fylt med blekk. Blekknivå displayet vil ligge stille på det lave nivået til patronens blekk er virkelig slutt. Dette merker du når utskriftene blir lyse.

Vil bruken av kompatible patroner skade skriveren min?

Nei! Våre produkter er produsert under de strengeste kontroller. Ytelse og pålitelighet er minst lik eller overgår de originale produktene. Hvis, mot formodning, et produktet viser seg å være defekt, kan vi tilby en erstatning eller full refusjon av kjøpesummen.

Hvordan kan prisen på kompatible produkter være så lav?

Det som er en viktig prisfaktor er kostnaden for produksjon og fortjeneste fra respektive produsenter ligger. En OEM-produsent har svært liten fortjeneste (i noen tilfeller ingen i det hele tatt) når de selger sine skrivere. For at produsentene skal kunne nå sine høye fortjeneste må de ta fortjenesten andre steder. Den gjennomsnittlige skriver eieren bruker mellom 2000 til 10.000 per år på forsyninger, avhengig av hvordan skriveren brukes. Dette gjør at en OEM-produsent betjener mer enn 60 - 80% i overskudd til å bare selge forsyninger for skriveren. For å takle fortjenesten må prisen av forsyningene være høy nok til å kompensere for tapet av den lave fortjenesten på salget av skrivere. Våre leverandører som produserer kun kompatible forbruksvarer på egne patenter har ingen fortjeneste problemer som OEM. De har en meget kostnadseffektiv og kvalitetskontrollert produksjon, noe som gir svært høye produksjonsstandarder til en relativt lav pris. Det investerer tungt i forskning og utvikling, men trenger ikke balansere for å nå deres fortjeneste. Derfor er prisen på deres produkter lavere enn prisen på det tilsvarende OEM produktet.

Hva er en fotopatron?

En fotopatron er en patron som inneholder pigmentblekk. Fotopatroner er tilgjengelig for både farger og svart avhengig av skrivermerke. Fotopatroner kan bli funnet i noen skrivere som ofte går under navnet fotoskrivere, og disse er det mulig til å bytte fra vanlig dye blekkpatroner til foto blekkpatroner.

Jeg kjøpte min skriver utenfor Europa, fungerer deres blekkpatroner til den?

Nei det gjør den ikke. Patronene vi selger er designet og regions kodet for det europeiske markedet, og vil ikke fungere med skrivere fra for eksempel Asia eller USA.

Vil du bli en forhandler?

Hvis du er interessert i å bli forhandler av våre produkter, kan du gjerne kontakte oss! E-post: info@nordicink.no


Blekkpatroner, fargepatroner, tonerkassetter, lasertoner, og mer til ditt kontor:

Hvorfor betale mer enn du trenger? Hos Nordicink kjøper du blekkpatroner, toner og lasertoner, både kompatible og originale, til de beste prisene. Alltid til lavest mulig pris. Benytt anledningen til å handle dine datatilbehør og kontorrekvisita hos oss. Det sparer deg for både tid og penger!

 

 

   

 

 

info@nordicink.no