3 års garanti

Gjelder alle vår egne blekkpatroner, toner og lasertoner.

Hurtig levering

Bestillinger med kun lagervarer lagt innen kl 17:00 sendes samme dag.

Egen konto

Dine favorittartikler og tidligere kjøp samlet på en plass.

Betal ikke mer enn hva du trenger!

Hos Nordicink handler du blekkpatroner, toner, kontorrekvisita og lasertoner til virkelig lave priser. Det går raskt og er både trygt og enkelt. Du velger hvilken betalingsmåte som passer deg best: faktura, kredittkort, direkt betaling eller delbetaling.

Er du en ny kunde kan du bestille en kompatibel blekkpatron gratis. Dette gjelder kun utvalgte skrivermodeller.

Trygt & enkelt
Hos NordicInk skal ditt kjøp føles både trygt og enkelt å gjennomføre.

3-års garanti
Vi tilbyr 3 års garanti på alle kompatible produkter.

Skulle du mot formodning få et defekt produkt, vil vi erstatte den umiddelbart.

Levering
Bestiller du en lagervare innen kl: 17:00 sendes din bestilling vanligvis samme dag.

Skulle noen av varene du har bestilt ha en vesentlig lengre leveringstid enn de øvrige produktene, kan vi dele opp bestillingen din. Kontakt vår kundeservice hvis du er i stort behov av noen av varene. Som kunde vil du aldri betale mer enn den avtalte opprinnelige fraktkostnaden.

Eget konto
Når du handler hos oss på NordicInk så opprettes det et konto til deg.

Når du er logget inn, kan du finne dine gamle ordre, lagrede skrivere og dine lagrede produkter.

Alt for at dine kjøp skal kunne gjennomføres på den enkleste måten.

Blekkpatroner, fargepatroner, tonerkassetter, lasertoner, og mer til ditt kontor:

Hvorfor betale mer enn du trenger? Hos Nordicink kjøper du blekkpatroner, toner og lasertoner, både kompatible og originale, til de beste prisene. Alltid til lavest mulig pris. Benytt anledningen til å handle dine datatilbehør og kontorrekvisita hos oss. Det sparer deg for både tid og penger!

info@nordicink.no