3 års garanti

Gjelder alle vår egne blekkpatroner, toner og lasertoner.

Hurtig levering

Bestillinger med kun lagervarer lagt innen kl 17:00 sendes samme dag.

Egen konto

Dine favorittartikler og tidligere kjøp samlet på en plass.


Betal ikke mer enn hva du trenger!

Hos Nordicink handler du blekkpatroner, toner, kontorrekvisita og lasertoner til virkelig lave priser. Det går raskt og er både trygt og enkelt. Du velger hvilken betalingsmåte som passer deg best: faktura, kredittkort, direkt betaling eller delbetaling.

Er du en ny kunde kan du bestille en kompatibel blekkpatron gratis. Dette gjelder kun utvalgte skrivermodeller.


 

Om NordicInk

Forgjengeren til Nordicink, PRINT IT, ble grunnlagt i 1998 som et skoleprosjekt i forbindelse med ungt entreprenørskap (http://www.ungforetagsamhet.se). Grunnleggerene var Marcus Thomasson, Marcello Vega og Kristian Magnusson. Forretningsideen var å selge refill til blekkpatroner.

Selskapet mottok en pris i 1999 som ”Bästa UF företag” og produkt i Kronoberg län. Selskapet ble også hedret av daværende Industriforbundet (Svensk Näringsliv) ”Miljöpris för Ung företagsamhet.”

I 2000 ble selskapet omdannet til et aksjeselskap heleid av Marcus Thomasson.

År 2000-2006 drev Marcus Thomasson selskapet alene. Selskapet hadde ved utgangen av 2006 om lag 32 000 kunder og en omsetning på rundt 8 millioner per år. Selskapet har i perioden mottatt en rekke priser for sine produkter og lave priser i b.la avisene Alt om PC, Aftonbladet og TV-program PLUS SVT.

I 2007 kjøpte PRINT IT AB av JS DATA AB, som eies av Marcus Thomasson, Sara Jonsson, Robert Surbevski og Calle Johansson.

Våren 2010 har selskapet ca 85 000 kunder i Sverige og antallet fornøyde kunder fortsetter å øke hver måned.

I 2011 ble Nordicink tildelt priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Vi takker alle våre kunder for de fine anmeldelsene.
Samme år inngikk Nordicink i gruppen Nordic E-commerce Group, der butikken www.nordicfeel.no også er inkludert.

I 2012 ble Nordicink belønnet igjen med priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Nordicink har i dag over 160 000 fornøyde kunder.

I 2013 ble Nordicink belønnet igjen med priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Nordicink har i dag over 200 000 fornøyde kunder. Flere og flere forhandlere vil finne Nordicinks gunstige priser helt fantastiske, og holder seg som kunde hos oss. Utvalget av kompatible patroner med merket Nordicink øker sammen med utvalget av kompatible premium produkter av merket Optimum. Nordicink har over 3000 varer på lager og mer enn 18.000 produkter som kan bestilles fra vår leverandør. I 2014 ble vi tildelt igjen med priset ”Årets e-forhandlere” i kategorien ”Blekk og toner”. Nordicink har over 300 000 fornøyde kunder. Samme år åpnet vi dørene for www.nordicink.fi for å tilby kvalitetsblekk til et lavt pris til vårt naboland. Nordicink`s mål er å tilby raske leveranser, et bredt utvalg av kompatible og originale produkter og tilby våre kunder lave priser.

Nordicink AB
Högsbyvägen 3
352 50 Växjö
Sverige

E-post: info@nordicink.no
Org.nummer: 556692-5243
Bankgiro: 5765-0699


Blekkpatroner, fargepatroner, tonerkassetter, lasertoner, og mer til ditt kontor:

Hvorfor betale mer enn du trenger? Hos Nordicink kjøper du blekkpatroner, toner og lasertoner, både kompatible og originale, til de beste prisene. Alltid til lavest mulig pris. Benytt anledningen til å handle dine datatilbehør og kontorrekvisita hos oss. Det sparer deg for både tid og penger!

 

 

   

 

 

info@nordicink.no