3 års garanti

Gjelder alle vår egne blekkpatroner, toner og lasertoner.

Hurtig levering

Bestillinger med kun lagervarer lagt innen kl 17:00 sendes samme dag.

Egen konto

Dine favorittartikler og tidligere kjøp samlet på en plass.


Betal ikke mer enn hva du trenger!

Hos Nordicink handler du blekkpatroner, toner, kontorrekvisita og lasertoner til virkelig lave priser. Det går raskt og er både trygt og enkelt. Du velger hvilken betalingsmåte som passer deg best: faktura, kredittkort, direkt betaling eller delbetaling.

Er du en ny kunde kan du bestille en kompatibel blekkpatron gratis. Dette gjelder kun utvalgte skrivermodeller.


 

Nordicink - Laveste pris på blekkpatroner og lasertoner!

Nordicink begynte å selge blekkpatroner og lasertonere på nettet allerede i 1998. Nordicink har blekkpatroner, lasertoner, toner og fargepatroner til alle skrivere på markedet.

Vi tilbyr både originale og kompatible blekkpatroner til alle store skrivermerker som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flere.

Vi har også lasertoner (toner) for alle behov, fra hjemmekontoret til de største foretakskjedene.

Også for lasertoner tilbyr vi forbruk til alle store skriverprodusenter og skrivermerker som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark, Xerox med flere.

Vårt mål er alltid å tilby de absolutt beste prisene på markedet, både på blekkpatroner, toner, lasertoner samt kontormateriell.

Som ny kunde får du dessuten en gratis blekkpatron eller en pakke fotopapir som velkomstgave.

Nordicink har vunnet utmerkelsen Årets e-handel innen kategorien blekkpatroner og lasertoner tre år på rad. Dette borger for den beste kundeservicen, den beste kvaliteten og den beste prisen i bransjen.

Kvaliteten på våre blekkpatroner og lasertonere er den høyeste som er mulig å finne på markedet, og for oss kommer alltid kvaliteten først. Så begynn å spare penger på innkjøpene dine av blekkpatroner og lasertonere allerede i dag. Velkommen som kunde hos Nordicink!

Leter du etter noen av våre storselgere så finner du de mest populære modellene HP 364 blekkpatroner & HP 302 Blekkpatroner her.  

 

 


Blekkpatroner, fargepatroner, tonerkassetter, lasertoner, og mer til ditt kontor:

Hvorfor betale mer enn du trenger? Hos Nordicink kjøper du blekkpatroner, toner og lasertoner, både kompatible og originale, til de beste prisene. Alltid til lavest mulig pris. Benytt anledningen til å handle dine datatilbehør og kontorrekvisita hos oss. Det sparer deg for både tid og penger!

 

 

   

 

 

info@nordicink.no